Kan du spise dig til et bedre helbred?

Ja, mange gange kan man fasktisk spise sig symptomfri - og nogle gange helt rask! 
Det ser vi på GreenBoost.dk

Og det kan du se mere om i de to udsendelser nedenfor, hvor Anna Iben Hollensberg er lægen i programmet. I alle patientforløb i klinikken indgår kost og ernæring som en grundsten. Vi når ikke altid i mål kun ved kostindsatsen behandlingsmæssigt. Men det er helt sikkert, vi når ikke i mål uden at få kosten med. Det spiller altid en rolle - og ofte meget større end man tror.

I efteråret 2015 og sommeren 2016 deltog EDTA-Klinikkens læge, Anna Iben Hollensberg i TV-udsendelserne ”Juice it up” på DK4. To forløb, som viser, hvordan 3 personer forbedrede deres helbred og sygdomsbilleder alene ved at ændre deres kost i hhv. 1 og 3 måneder. En forbedring, der også blev dokumenteret med en række avancerede prøver.

Her ser du Juice It Up sæson 2, 2016

... og her er Juice It Up sæson 1, 2015

Lige siden har vi haft efterspørgsel fra folk, der ønsker at komme på forløb som disse. Så derfor har vi siden 2017 haft GreenBoost-forløb 4-5 gange om året, arrangeret af Anna Iben Hollensberg.

Her har du muligheden for i tre uger - med personligt fremmøde og løbende kontakt med Anna Iben og team, at blive guidet igennem en kostoptimering . men en udbygning og opgardering af den kost deltagerne fik på Juice It Up - så resultterne bliver endnu mere mærkbare. På GreenBoost får du tid og muligheden for at opleve og erfare, hvad dét kan gøre ved krop, energiniveau, søvn, vægt og velbefindende.

Læs mere om GreenBoost
3 uger, der kan transformere dit liv

Functional nutrition - terapeutisk ernæring

På EDTA-Klinikken i Silkeborg tilbyder vi ernæringsterapi. Vi kan supplere EDTA-forløbet ved at udvide med blodprøvetests af din vitamin/mineralstatus, Din kolesterol-profil, din fedtsyreprofil og eventuelt en fødevareintolerancetest. Alt efter behov. 

 

MULIGE TILVALGS-TESTS

Pris-eksempler:

 

Vitamin- og mineraltest: 

1.600-2.850 kr.

Fedtsyreprofil:

1.250 kr.

Fødevareintolerancetest, pre-test:

1.175 kr.

Fødevareintolerancetest, fuld test:

4.075 kr.  

Den organiske syretest:

2.975 kr.
EDTA-Klinikken ApS | Skovvejen 29, 8850 Bjerringbro  | Tlf.: +45 60 63 33 38 | kontakt@edta-klinikken.dk